Medisch spoedtransport van ADR, organen, bloed en meer met 24-uursservice in heel Nederland van Medical Emergency Transport.

Spoedtransport en regulier vervoer voor medici

Vanuit locaties in heel het land bedient Medical Emergency Transport – Reuser medisch Nederland. Onze opdrachtgevers vertrouwen op de unieke, kwalitatieve en betrouwbare 24-uursservice van MET-R. Onze chauffeurs vervoeren bloed en ADR-materialen voor medici. Tevens bieden we verzegeld en temperatuur geconditioneerd vervoer.

Benieuwd wat MET-R spoedtransport voor u kan betekenen?

Voor spoedig vervoer van medisch personeel belt u Medical Emergency Transport

MET-R vervoert patiëntmateriaal

Laboratoria vereisen een snelle en secure aanvoer. MET-R vervoert alle typen patiëntmateriaal. Dankzij onze bevoegdheid en professionele afhandeling bent u verzekerd van de snelste service.

Huisartsenposten, laboratoria en ziekenhuizen werken samen met Medical Emergency Transport

MET-R biedt spoedvervoer voor medische proffesionals

In noodgevallen is MET-R de partner voor (huis)artsen en traumateams. Iedereen is snel op plek van bestemming dankzij de voorrangsvoertuigen van MET-R. Naast spoedvervoer biedt MET-R ook regulier vervoer.

Medisch spoedvervoer en transport van organen, plasma, bloed en zuurstof verantwoord en snel geregeld met Medical Emergency Transport

MET-R vervoert medische producten en goederen

Ziekenhuizen, bloedbanken, laboratoria en particuliere klinieken vertrouwen op de service van MET-R. Onze voertuigen, verpakking- en opslagmaterialen bieden betrouwbaar en uiterst veilig vervoer. MET-R transport van farmaceutische hulpstoffen, patiëntmaterialen en andere medische producten voldoet aan de internationale en Europese regelgeving. Met MET-R voldoet uw vervoer aan de juiste vervoerskeurmerken.

Orgaantransport en vervoer van bloed regelt u snel en met spoed dankzij Medical Emergency Transport

MET-R vervoert geconditioneerd materiaal

Ook voor temperatuur geconditioneerd vervoer van bijvoorbeeld forensisch materiaal schakelt u MET-R in. Wij vervoeren in Nederland alle medische materialen die koel, op kamertemperatuur of bevroren moeten blijven. Wij houden ons hierbij strikt aan de Good Distribution Practices-richtlijnen (GDP) voor het vervoer van goederen. 

Snel ADR vervoer regelen? Het Nederlands medisch spoed transport vertrouwt op Medical Emergency Transport

MET-R vervoert ADR voor medici

Ziekenhuizen zijn verantwoordelijk voor de correcte verpakking en afvoer van hun ADR-afvalmateriaal. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van ADR voor de medische sector. De Internationaal Douane-Transito-systeem-wetgeving (TIR) zorgt dat er geen derden tussen de zender en de ontvanger van onze materialen komen. Benieuwd wat MET-R voor u kan betekenen?