CHAUFFEUR MEDISCH SPOEDTRANSPORT REGIO ZUID-HOLLAND (Oproep)

Medical Emergency Transport – Reuser is een op medisch (spoed-)vervoer gespecialiseerde transporteur. Wij zijn al jaren een begrip in de hulpverlenings- en medische wereld. Met onze voorrangsvoertuigen staan wij 24/7 klaar voor laboratoria, ziekenhuizen, bloedbanken, veiligheidsregio’s en andere instanties.

De chauffeur waar wij naar op zoek zijn gaat voor onze opdrachtgevers specifieke producten vervoeren op medisch gebied. Wij zijn op zoek naar chauffeurs met een gezonde dosis levenservaring en een representatief voorkomen. Daarnaast dienen zij desgewenst een bewijs van goed gedrag te kunnen overleggen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s in de regio Zuid-Holland die op oproepbasis willen werken.

Functieomschrijving
Als chauffeur medisch (spoed)transport ben je verantwoordelijk voor het veilig en vlot uitvoeren van een (spoed)transport van medische goederen, producten en/of personen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met chirurgische precisie en optimale veiligheid voor jezelf, het product en anderen voer je levensreddende transporten door geheel Nederland, en zo nodig naar het buitenland uit. Vanuit de meldkamer krijg je de opdracht voor het uitvoeren van een (spoed)transport. Je controleert de producten en rapporteert fouten en/of onregelmatigheden direct. Bij drukte in een andere regio kun je door de meldkamer een voorwaarde scheppende rit toegewezen krijgen. Samen met je collega’s houdt je onze voorrangsvoertuigenvloot in optimale conditie. Je stelt je voortdurend op de hoogte van wegwerkzaamheden en veranderingen op routes naar en in de ziekenhuizen. Als chauffeur medisch (spoed)transport ben je het visitekaartje van onze organisatie en onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

– Rijbewijs B, met ruime rijervaring
– Kennis van het Nederlandse wegennet en goede geografische kennis
– Van onbesproken gedrag
– Basiskennis van autotechniek
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Stressbestendig, punctueel, teamplayer en groot verantwoordelijkheidsgevoel

Pré’s zijn:
– EHBO diploma en/of Bedrijfshulpverlening , uitgebreid met Reanimatie en AED
– Rijbewijs C, CE
– In bezit zijn van (code 95) en een chauffeurskaart
– Aanvullende rijopleiding (bijv. BROA, SOSA)

Arbeidsvoorwaarden
Medical Emergency Transport – Reuser levert een belangrijke bijdrage aan de (spoedeisende) medisch hulpverlening. Dit doen wij samen met jou, en we bieden je daarom ook graag goede arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een prima markconform salaris, en wij bieden je trainingen, scholing en coaching aan. Werksfeer is belangrijk bij Medical Emergency Transport – Reuser. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Je krijgt als chauffeur de erkenning die je verdiend en je kunt te allen tijde terugvallen op collega’s en leidinggevenden als zich bijvoorbeeld een vervelende situatie heeft voorgedaan.
Daarnaast bied Medical Emergency Transport – Reuser volop carrièrekansen. Na aantoonbare resultaten en gebleken geschiktheid zijn er binnen Medical Emergency Transport – Reuser genoeg kansen om door te groeien.

Medisch transport is topsport. Wil jij deel uitmaken van ons Olympisch team? Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een uitgebreide CV, graag met pasfoto, per e-mail naar:

Medical Emergency Transport – Reuser
t.a.v.: afdeling Werving & Selectie
w-s@metr.nl

Sollicitaties zonder CV worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld